BESTILL MATRegistrer din bestilling og husk å fylle inn navn på ansatte.
Eller ring oss på +47 21 38 60 80 og bestill på telefon.
Eller ring oss på +47 21 38 60 80 og bestill på telefon.
BEDRIFTSAVTALERNedenfor ser du retter som inngår i vår bedriftsavtalePrisene er rabattert i forhold til våre bedriftsavtaler.
13. NAN
kr. 35,-Gjæret brød. Allergener: (E,H,M)
14. GARLIC NAN
kr. 49,-Gjæret brød fylt med hvitløk og krydder. Allergener: (E,H,M)
15. HARIYALI NAN
kr. 55,-Gjæret brød fylt med feta ost, koriander og løk. Allergener: (E,H,M)
16. PESHAWARI NAN
kr. 59,-Gjæret brød fylt med kokos, rosiner og nøtter. Allergener: (E,H,M,C)
21. SEEKH KEBAB
kr. 205,-Lammekjøttdeig blandet med løk, sitronsaft, coriander og krydder. Allergener: (H,M,C)
22. CHICKEN TIKKA
kr. 205,-Benfrie kyllingbiter marinert i yoghurt, sitronsaft og krydder. Allergener: (H,M,C)
23. GARLIC CHICKEN
kr. 219,-Marinert benfri kylling i yoghurt, fersk ingefær, grønn chili, hvitløk og cashewnøtter. Allergener: (H,M,C)
24. FISH TIKKA
kr. 219,-Fiskefilet marinert med løk, paprika, egg, tomat, sitron, urter og krydder. Allergener: (E,F,H,M,C)
26. SAFFRON LAMB TIKKA
kr. 249,-Lam marinert i yoghurt med sitron, krydder, urter og saffron. Allergener: (H,M,C)
27. TANDOORI MILLA JULLA
kr. 265,-Assortert utvalg av forskjellige tandoori biter. Allergener: (E,F,H,M,C)
32. MURGH DHANIA
kr. 205,-Kylling tilberedt i curry med fersk koriander og koriander frø. Allergener: (H,M,C)
34. Mango Chicken
kr. 215,-Kylling tilberedt i herlig mango curry saus og utsøkt krydder. Allergener: (H,M,C)
35. MURGH KORMA
kr. 219,-Kylling kokt i nøttebasert fløtesaus med cashewnøtter. Allergener: (H,M,C)
36. MURGH MAKHANI
kr. 225,-Kylling tilberedt i aromatis kremet tomat og smør saus. Allergener: (H,M,C)
38. CHICKEN TIKKA MASALA
kr. 225,-Grillede kyllingbiter kokt i herlig masalasaus med cashewnøtter og kokos. Allergener: (H,M,C)
41. LAMB KORMA
kr. 229,-Lam kokt med krydder, urter og nøtter i en mild kremet saus. Allergener: (H,M,C)
42. LAMB PALAK
kr. 225,-Lam kokt i spinat, ingefær, hvitløk, urter og krydder. Allergener: (H,M,C)
45. LAMB TIKKA MASALA
kr. 235,-Grillede lammebiter tilberedt med fyldig masalasaus med nøtter og krydder. Allergener: (H,M,C)
46. MASALA LAMB ”Chef’s Special”
kr. 249,-Lam tilberedt med hvitløk, ingefær, kumin og garam masala. Typisk Nord-Indisk. Allergener: (H,M,C)
53. KING PRAWN PALAK
kr. 228,-Kongereker tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder. Allergener: (E,F,H,M,C,SK)
54. GOAN FISH CURRY “Chef’s Special”
kr. 239,-Fiskefilet kokt i fin fyldig saus tilsatt sitronsaft, frisk koriander, tomater og kokos. Allergener: (E,F,H,M,C)
55. KING PRAWN MASALA
kr. 239,-Kongereker kokt i aromatisk masalasaus. Allergener: (E,F,H,M,C,SK)
65. MALAI KOFTA
kr. 195,-Friterte hjemmelagede osteboller fyllt med cashewnøtter og kokt i spesiell smørsaus og fløte. Allergener: (H,M,C)
67. DAL MAKHANI
kr. 185,-Linser kokt i aromatisk fløtesaus med hvitløk og ingefær.
68. PALAK PANEER
kr. 185,-Indisk ost tilberedt med spinat hvitløk urter og krydder. Allergener: (H,M,C)
69. “CHEFS SPECIAL MIX VEGETABLES“
kr. 199,-Alle krydderet rett fra maharashtra med assorterte grønnsaker i delikat kremet saus. Allergener: (H,M,C)
84. RAITA MIX
kr. 40,-Yoghurt tilsatt gulrot, agurk, løk og krydder. Allergener: (M)
Comments are closed.