Fersk grønnsaker innbakt i linsemel.
Deilig med sprø butterdeig fyllt med
poteter, erter, koriander og krydder.
Allergener: (H)
Innbakt sopp med cottage cheese,
rødløk, koriander og indiske krydder.
Allergener: (M)
Grillet kylling marinert med
koriander og mint.
Allergener: (M,C)
Grillet steinbit marinert med sitron,
egg, ingefær, hvitløk og karomfrø.
Allergener: (E,F)
Kongereker marinert i egg, salt,
hvitløk og krydder.
Allergener: (E,S)
Indiaske vårrull, tilsatt
cottage cheese, krydder og urter.
Allergener: (M)
Lammeribbe marinert i sitron,
kanel og grillet med krydder smak.
Toor dal linsesuppe med
koriander, kumin og løk.
Allergener: (M)
Kyllingsuppe tilberedt med kokosmelk
og indiske krydder.
Allergener: (M,C)
Gjæret brød.
Allergener: (E,H,M)
Gjæret brød fylt med hvitløk og krydder.
Allergener: (E,H,M)
Gjæret brød fylt med feta ost,
koriander og løk.
Allergener: (E,H,M)
Gjæret brød fylt med kokos,
rosiner og nøtter.
Allergener: (E,H,M,C,MN)
Nan fylt med kryddret lammekjøttdeig,
løk og koriander.
Allergener: (E,H,M)
Lammekjøttdeig blandet med løk,
sitronsaft, koriander og krydder.
Allergener: (H,M,C)
Beinfri kyllingbiter marinert
i yoghurt, sitronsaft og krydder.
Allergener: (H,M,C)
Marinert benfri kylling i yoghurt, fersk
ingefær, grønn chili, hvitløk og cashewnøtter.
Allergener: (H,M,C)
Fiskefilet marinert med løk, paprika,
egg, tomat, sitron, urter og krydder.
Allergener: (E,F,H,M,C)
Rekker marinert i egg med krydder
og urter.
Allergener: (E,F,H,M,C)
Marinert i yoghurt med sitron,
krydder, urter og safran.
Allergener: (H,M,C)
Lammeribbe marinert i sitron,
kanel og grillet med krydder smak.
Allergener: (H,M,C)
Lammeribbe marinert i sitron,
kanel og grillet med krydder smak.
Allergener: (H,M,C)
Kylling stekt sammen med spinat,
hvitløk og utsøkt krydder.
Allergener: (H,M,C)
Kylling tilberedt i curry med fersk
koriander og koriander frø.
Allergener: (H,M,C)
Kylling tilberedt med løk, paprika,
tomater, ingefær og krydder.
Allergener: (H,M,C)
Kylling tilberedt i herlig mango
curry saus og utsøkt krydder.
Allergener: (H,M,C)
Kylling kokt i nøttebasert
fløtesaus med cashewnøtter.
Allergener: (H,M,C)
Kylling tilberedt i aromatisk
kremet tomatsaus.
Allergener: (H,M,C)
Kyllingbiter tilberedt med pepper, løk,
rødvin, kokos, mandler og krydder.
Allergener: (H,M,C)
Grillet kyllingbiter kokt i herlig masala
saus med cashewnøtter og kokos.
Allergener: (H,M,C)
Lam kokt med krydder, urter og
nøtter i en mild kremet saus
Allergener: (H,M,C)
Lam kokt i spinat, ingefær, hvitløk,
urter og krydder.
Allergener: (H,M,C)
Lam marinert i sennepsfrø, sesam, sort pepper,
og deretter tilberedt med løk, ingefær og chili.
Allergener: (H,M,C,S)
Lam tilberedt med stekt cashewnøtter,
i en herlig saus med kokosmelk.
Allergener: (G,M,N)
Grillede lammebiter tilberedt med fyldig
masalasaus med nøtter og krydder.
Allergener: (G,M,N)
Lam tilberedt med hvitløk, ingefær,
kumin og garam masala. Typisk Nord-Indisk.
Allergener: (H,M,C)
Lam kokt med lav varme i krydret
fyldig saus tilsatt løk, tomater,
grovmalt krydder, saffron og brennevin.
Allergener: (H,M,C)
Fisk tilberedt i aromatisk masalasaus.
Allergener: (E,F,H,M,C)
Fiskefilet kokt med kumin, ingefær
og dobbel lett stekt løk i Punjabi stil.
Allergener: (E,F,H,M,C)
Kongereker tilberedt med spinat,
hvitløk, urter og krydder. Allergener:
(E,H,M,C,SK)
Fiskefilet kokt i fin fyldig saus tilsatt
sitronsaft, frisk koriander, tomater og kokos.
Allergener: (E,F,H,M,C)
Kongereker kokt i aromatisk masalasaus.
Allergener: (E,G,M,N,SK)
Chana dal stekt med løk, tomater,
kummin og fersk koriander.
Sesongens grønnsaker kokt i fløtesaus
med ni forskjellige ingredienser.
Allergener:(H,M,C)
Kikerter stekt i pannen med løk, tomater,
ingefær, hvitløk, koriander og krydder.
Allergener: (H,M,C)
Stekt hjemmelaget ost tilsatt løk, tomater,
sjampinjong i masalasaus.
Allergener: (H,M,C)
Friterte hjemmelagede osteboller
fyllt med cashewnøtter og kokt i
spesiell smørsaus og fløte.
Allergener: (H,M,C)
Spinatboller fylt med ost og krydder,
kokt i en fyldig saus med løk og tomater.
Allergener: (H,M,C)
Linser kokt i aromatisk fløtesaus
med hvitløk og ingefær.
Allergener: (M)
Indisk ost tilberedt med spinat hvitløk
urter og krydder.
Allergener: (H,M,C)
Sterk krydret rett fra maharashtra med
assorterte grønnsaker i delikat kremet saus.
Allergener: (H,M,C)
Hjemmelaget ost tilberedt med løk,
paprika, tomater, ingefær og krydder.
Allergener: (H,M,C)
Hjemmelaget ost i en spesialkremet
saus med tomater urter og krydder.
Allergener: (H,M,C)
Kylling og ris stekt med løk, paprika,
tomat, nøtter og krydder.
Lam og ris stekt med løk, paprika,
tomat, nøtter og krydder.
Kongereker og ris stekt med løk,
paprika, tomat, nøtter og krydder.
Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur adipisicing elit. Enim eveniet numquam ratione! Eius nisi, commodi sequi illo rem eveniet in cupiditate quod maiores, blanditiis reiciendis, iste quas ex error ab.