Development

Tilbud
  • Home
  • Restaurant Menu
  • Take Away
  • Bordreservasjon
  • Kontakt
  • Anmedelser
  • Bestile Takeaway
Facebook Instagram
logo
Bordreservasjon
Menu
  • Home
  • Many
    • Restaurant Menu
    • Take Away
  • Bordreservasjon
  • Kontakt
  • Anmedelser
  • Anmedelser
  • Bestile Takeaway
  • Tilbud
Full page drop down - GSAP

Meny

  • Bordreservasjon
  • Restaurant Meny
  • Drikke / Vin Meny
  • Take Away Meny
  • Bestile Takeaway
  • Cateringmeny
  • Kontakt

Meny

still-life-with-peking-duck-on-cutting-board-over (2)
still-life-with-peking-duck-on-cutting-board-over (1)
still-life-with-peking-duck-on-cutting-board-over (2) (1)

FORRETTER

1. Mix Sabzi Pakora.................................................................................kr. 109,-

Fersk grønnsaker innbakt i linsemel.

2. Vegetar Samosa...............................................................................kr. 115,-

Deilig med sprø butterdeig fyllt med
poteter, erter, koriander og krydder.
Allergener: (H)

3. Mushroom Pakora.......................................................................... kr. 115,-

Innbakt sopp med cottage cheese,
rødløk, koriander og indiske krydder.
Allergener: (M)

4. Chicken Haryali Kebab.............................................................. kr. 119,-

Grillet kylling marinert med
koriander og mint.
Allergener: (M,C)

5. Fish Ajwaini Tikka ............................................................................. kr. 119,-

Grillet steinbit marinert med sitron,
egg, ingefær, hvitløk og karomfrø.
Allergener: (E,F)

6. Jhinga Laziz ........................................................................................ kr. 125,-

Kongereker marinert i egg, salt,
hvitløk og krydder.
Allergener: (E,S)

7. Paneer Spring Rolls​ ...................................................................... kr. 119,-

Indiaske vårrull, tilsatt
cottage cheese, krydder og urter.
Allergener: (M)

8. Adraki Champ​ ................................................................................. kr. 129,-

Lammeribbe marinert i sitron,
kanel og grillet med krydder smak.

ALLERGENER

  • H: gluten
  • SK: skalldyr
  • E: egg
  • M: melk
  • M: fisk
  • C :cashenøtter
  • SF:sesamfrø
  • SE:selleri
  • S:sennep
Supper / Soups
11. Dal Shorba................................................ kr. 109,-

Toor dal linsesuppe med
koriander, kumin og løk.
Allergener: (M)

12. Chicken Coconut Soup ............ kr. 125,-

Kyllingsuppe tilberedt med kokosmelk
og indiske krydder.
Allergener: (M,C)

mulled-wine-from-red-and-white-wine-and-hot-mulled-cider (1)
mulled-wine-from-red-and-white-wine-and-hot-mulled-cider (4)
mulled-wine-from-red-and-white-wine-and-hot-mulled-cider (2)
mulled-wine-from-red-and-white-wine-and-hot-mulled-cider (3)
- Nan brød / Nan bread -
13. Nan.................................................................... kr. 55,-

Gjæret brød.
Allergener: (E,H,M)

14. Garlic Nan.................................................. kr. 59,-

Gjæret brød fylt med hvitløk og krydder.
Allergener: (E,H,M)

15. Hariyali Nan.............................................. kr. 69,-

Gjæret brød fylt med feta ost,
koriander og løk.
Allergener: (E,H,M)

16. Peshawari Nan..................................... kr. 69,-

Gjæret brød fylt med kokos,
rosiner og nøtter.
Allergener: (E,H,M,C,MN)

17. Keema Nan............................................... kr. 79,-

Nan fylt med kryddret lammekjøttdeig,
løk og koriander.
Allergener: (E,H,M)

ALLERGENER

  • H: Hvetemel
  • SK: skalldyr
  • E: egg
  • M: melk
  • M: fisk
  • C :cashenøtter
  • SF:sesamfrø
  • SE:selleri
  • S:sennep

Hovedretter

Tandoori Retter
21. Seekh Kebab.........................................kr. 239,-

Lammekjøttdeig blandet med løk,
sitronsaft, koriander og krydder.
Allergener: (H,M,C)

22. Chicken Tikka.......................................kr. 259,-

Beinfri kyllingbiter marinert
i yoghurt, sitronsaft og krydder.
Allergener: (H,M,C)

23. Garlic Chicken...................................kr. 265,-

Marinert benfri kylling i yoghurt, fersk
ingefær, grønn chili, hvitløk og cashewnøtter.
Allergener: (H,M,C)

24. Fish Tikka...................................................kr. 265,-

Fiskefilet marinert med løk, paprika,
egg, tomat, sitron, urter og krydder.
Allergener: (E,F,H,M,C)

25. Tandoori Jhinga..............................kr. 269,-

Rekker marinert i egg med krydder
og urter.
Allergener: (E,F,H,M,C)

26. Safron Lamb Tikka.........................kr. 289,-

Marinert i yoghurt med sitron,
krydder, urter og safran.
Allergener: (H,M,C)

27. Adraki Champ......................................kr. 319,-

Lammeribbe marinert i sitron,
kanel og grillet med krydder smak.
Allergener: (H,M,C)

28. Tandoori Milla Julla.........................kr. 315,-

Lammeribbe marinert i sitron,
kanel og grillet med krydder smak.
Allergener: (H,M,C)

still-life-with-peking-duck-on-cutting-board-over (1) (1)
still-life-with-peking-duck-on-cutting-board-over (1) (1) (1) (1)
still-life-with-peking-duck-on-cutting-board-over (1) (1) (1) (1)
Kylling retter / Chicken
31. Murgh Chakori ...................................kr. 255,-

Kylling stekt sammen med spinat,
hvitløk og utsøkt krydder.
Allergener: (H,M,C)

32. Murgh Dhania....................................kr. 255,-

Kylling tilberedt i curry med fersk
koriander og koriander frø.
Allergener: (H,M,C)

33. Murgh Kadhai.....................................kr. 259,-

Kylling tilberedt med løk, paprika,
tomater, ingefær og krydder.
Allergener: (H,M,C)

34. Mango Chicken................................kr. 255,-

Kylling tilberedt i herlig mango
curry saus og utsøkt krydder.
Allergener: (H,M,C)

35. Murgh Korma......................................kr. 265,-

Kylling kokt i nøttebasert
fløtesaus med cashewnøtter.
Allergener: (H,M,C)

36. Murgh Makhani.................................kr. 265,-

Kylling tilberedt i aromatisk
kremet tomatsaus.
Allergener: (H,M,C)

37. Pepper Chicken................................kr. 265,-

Kyllingbiter tilberedt med pepper, løk,
rødvin, kokos, mandler og krydder.
Allergener: (H,M,C)

38. Chicken Tikka Masala................kr. 265,-

Grillet kyllingbiter kokt i herlig masala
saus med cashewnøtter og kokos.
Allergener: (H,M,C)

ALLERGENER

  • H: Hvetemel
  • SK: skalldyr
  • E: egg
  • M: melk
  • M: fisk
  • C :cashenøtter
  • SF:sesamfrø
  • SE:selleri
  • S:sennep
Lamme Retter / Lamb
41. Lamb Korma..........................................kr. 279,-

Lam kokt med krydder, urter og
nøtter i en mild kremet saus
Allergener: (H,M,C)

42. Lamb Palak............................................kr. 279,-

Lam kokt i spinat, ingefær, hvitløk,
urter og krydder.
Allergener: (H,M,C)

43. Darbari Lamb......................................kr. 275,-

Lam marinert i sennepsfrø, sesam, sort pepper,
og deretter tilberedt med løk, ingefær og chili.
Allergener: (H,M,C,S)

44. Lamb Kolhapuri................................kr. 275,-

Lam tilberedt med stekt cashewnøtter,
i en herlig saus med kokosmelk.
Allergener: (G,M,N)

45. Lamb Tikka Masala.......................kr. 285,-

Grillede lammebiter tilberedt med fyldig
masalasaus med nøtter og krydder.
Allergener: (G,M,N)

46. Chef's Special Masala Lamb....................................................................................kr. 289,-

Lam tilberedt med hvitløk, ingefær,
kumin og garam masala. Typisk Nord-Indisk.
Allergener: (H,M,C)

47. Gosht Sarabi........................................kr. 289,-

Lam kokt med lav varme i krydret
fyldig saus tilsatt løk, tomater,
grovmalt krydder, saffron og brennevin.
Allergener: (H,M,C)

still-life-with-peking-duck-on-cutting-board-over (1) (1) (3)
still-life-with-peking-duck-on-cutting-board-over (1) (1) (4)
Fiskeretter / Seafood
51. Fish Masala ...........................................kr. 255,-

Fisk tilberedt i aromatisk masalasaus.
Allergener: (E,F,H,M,C)

52. Fish Tomato..........................................kr. 255,-

Fiskefilet kokt med kumin, ingefær
og dobbel lett stekt løk i Punjabi stil.
Allergener: (E,F,H,M,C)

53. King Prawn Palak.............................kr. 259,-

Kongereker tilberedt med spinat,
hvitløk, urter og krydder. Allergener:
(E,H,M,C,SK)

54. Chef's Special Goan Fish Curry.....................................................................................kr. 255,-

Fiskefilet kokt i fin fyldig saus tilsatt
sitronsaft, frisk koriander, tomater og kokos.
Allergener: (E,F,H,M,C)

55. King Prawn Masala.......................kr. 259,-

Kongereker kokt i aromatisk masalasaus.
Allergener: (E,G,M,N,SK)

ALLERGENER

  • H: Hvetemel
  • SK: skalldyr
  • E: egg
  • M: melk
  • M: fisk
  • C :cashenøtter
  • SF:sesamfrø
  • SE:selleri
  • S:sennep

VEGETAR RETTER

61. Dal Tarka Fry..........................................kr. 225,-

Chana dal stekt med løk, tomater,
kummin og fersk koriander.

62. Navrattan Korma............................kr. 235,-

Sesongens grønnsaker kokt i fløtesaus
med ni forskjellige ingredienser.
Allergener:(H,M,C)

63. Chana Masala..................................kr. 229,-

Kikerter stekt i pannen med løk, tomater,
ingefær, hvitløk, koriander og krydder.
Allergener: (H,M,C)

64. Paneer Mushroom........................kr. 229,-

Stekt hjemmelaget ost tilsatt løk, tomater,
sjampinjong i masalasaus.
Allergener: (H,M,C)

65. Malai Kofta............................................kr. 235,-

Friterte hjemmelagede osteboller
fyllt med cashewnøtter og kokt i
spesiell smørsaus og fløte.
Allergener: (H,M,C)

66. Palak Kofta............................................kr. 239,-

Spinatboller fylt med ost og krydder,
kokt i en fyldig saus med løk og tomater.
Allergener: (H,M,C)

still-life-with-peking-duck-on-cutting-board-over (1) (1) (1)
still-life-with-peking-duck-on-cutting-board-over (1) (1) (2)
67. Dal Makhani ........................................kr. 235,-

Linser kokt i aromatisk fløtesaus
med hvitløk og ingefær.
Allergener: (M)

68. Palak Paneer.......................................kr. 235,-

Indisk ost tilberedt med spinat hvitløk
urter og krydder.
Allergener: (H,M,C)

69. Chef's Special Mix Vegetables.....................................................................................kr. 249,-

Sterk krydret rett fra maharashtra med
assorterte grønnsaker i delikat kremet saus.
Allergener: (H,M,C)

70. Paneer Kadhai...................................kr. 249,-

Hjemmelaget ost tilberedt med løk,
paprika, tomater, ingefær og krydder.
Allergener: (H,M,C)

71. Paneer Makhani.................................kr. 249,-

Hjemmelaget ost i en spesialkremet
saus med tomater urter og krydder.
Allergener: (H,M,C)

ALLERGENER

  • H: Hvetemel
  • SK: skalldyr
  • E: egg
  • M: melk
  • M: fisk
  • C :cashenøtter
  • SF:sesamfrø
  • SE:selleri
  • S:sennep
IMG_1611-01-1-scaled-1-768x1024 (1)
IMG_1611-01-1-scaled-1-768x1024 (2)

Biryani Meny

72. MURGH TIKKA BIRYANI (H,M,C)......................................... kr. 265,-

Kylling og ris stekt med løk, paprika,
tomat, nøtter og krydder.

73. GOSHT BIRYANI (H,M,C)......................................................... kr. 285,-

Lam og ris stekt med løk, paprika,
tomat, nøtter og krydder.

74. JHINGA BIRYANI (H,M,C)........................................................ kr. 269,-

Kongereker og ris stekt med løk,
paprika, tomat, nøtter og krydder.

ALLERGENER

  • H: Hvetemel
  • SK: skalldyr
  • E: egg
  • M: melk
  • M: fisk
  • C :cashenøtter
  • SF:sesamfrø
  • SE:selleri
  • S:sennep
RESERVE A TABLE

Book Your Reservation !

    Useful Links
    • Bordreservasjon
    • Restaurant Meny
    • Drikke / Vin Meny
    • Teke Away Meny
    • Bestile Takeaway
    • Cateringmeny
    • Kontakt
    logo

    Vår mat er laget på originale og tradisjonelle indiske oppskrifter. Det er viktigt for oss at råvarene er ferske. Derfor plukker vi våre egne varer for å oppnå den beste kvaliteten.

    Facebook Instagram
    Get News & Offers

    Subscribe us to get 15% off !

    Contact Information
    • Location : Sørkedalsveien 5, 2 etasje, 0369 Oslo (Majorstuen)
    • Mail : post@diamondcuisine.no
    • Phone : (+47) 21 38 60 80

    Copyright © 2025 Diamondcuisine. All right reserved.

    Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur adipisicing elit. Enim eveniet numquam ratione! Eius nisi, commodi sequi illo rem eveniet in cupiditate quod maiores, blanditiis reiciendis, iste quas ex error ab.

    Contact Us