Diamond Indian Cuisine
  • Meny
    • RESTAURANT MENY
    • TAKE AWAY
  • Bordreservasjon
  • Kontakt
  • Anmedelser

Tile StyleThese fine folks trusted the award winning restaurant.

AllHovedretter

13. NAN

kr. 45,-

Gjæret brød. Allergener: (E,H,M)

14. GARLIC NAN

kr. 59,-

Gjæret brød fylt med hvitløk og krydder. Allergener: (E,H,M)

15. HARIYALI NAN

kr. 65,-

Gjæret brød fylt med feta ost, koriander og løk. Allergener: (E,H,M)

16. PESHAWARI NAN

kr. 69,-

Gjæret brød fylt med kokos, rosiner og nøtter. Allergener: (E,H,M,C)

17. KEEMA NAN

kr. 69,-

Nan fylt med krydret lammekjøttdeig, løk og koriander. Allergener: (E,H,M)

21. SEEKH KEBAB

kr. 229,-

Lammekjøttdeig blandet med løk, sitronsaft, coriander og krydder. Allergener: (H,M,C)

22. CHICKEN TIKKA

kr. 245,-

Benfrie kyllingbiter marinert i yoghurt, sitronsaft og krydder. Allergener: (H,M,C)

23. GARLIC CHICKEN

kr. 255,-

Marinert benfri kylling i yoghurt, fersk ingefær, grønn chili, hvitløk og cashewnøtter. Allergener: (H,M,C)

Åpningstider

Vi holder oss stengt fra 4 Juli - 24 Juli.

Ønsker alle sammen en riktig god sommer.



Copyright 2016 Diamond Indian Cuisine. Designed by Wiise.no