Diamond Indian Cuisine
  • Meny
    • RESTAURANT MENY
    • TAKE AWAY
  • Bordreservasjon
  • Kontakt
  • Anmedelser

ALLE RETTERAlle slags sauser inneholder nøtter, løk, hvitløk og melkeprodukter.Rettene kan serveres laktosefri ved forespørsel.

AllBarnemenyBiryaniDessertForretterHovedretterRaitaVegetarretter

01. MIX SABZI PAKORA

kr. 99,-

Fersk grønnsaker innbakt i linsemel.

02. COCKTAIL SAMOSA

kr. 99,-

Deilig med sprø butterdeig fyllt med poteter, erter, koriander og krydder. Allergener: (H)

03. MUSHROOM PAKORA

kr. 105,-

Innbakt sopp med cottage cheese, rødløk, koriander og indiske krydder. Allergener: (M)

04. CHICKEN HARYALI KEBAB

kr. 109,-

Grillet kylling marinert med koriander og . Allergener: (M,C)

05. FISH AJWAINI TIKKA

kr. 109,-

Grillet steinbit marinert med sitron, egg, ingefær, hvitløk og karomfrø. Allergener: (E,F)

06. JHINGA LAZIZ

kr. 109,-

Kongereker marinert i egg, salt, hvitløk og krydder. Allergener: (E,F)

07. PANEER SPRING ROLLS

kr. 105,-

Indias svar på vårrull , tilsatt cottage cheese , krydder og urter . Allergener: (M)

08. ADRAKI CHAMP

kr. 110,-

Lammeribbe marinert i yogurt sitron kanel og grillet med krydder smak. Allergener: (H,M,C)

11. DAL SHORBA

kr. 89,-

Toor dahl linsesuppe med koriander, kumin og løk. Allergener: (M)

12. CHICKENCOCONUT SOUP

kr. 99,-

Kyllingsuppe tilberedt med kokosmelk og indiske krydder. Allergener: (M,C)

13. NAN

kr. 45,-

Gjæret brød. Allergener: (E,H,M)

14. GARLIC NAN

kr. 59,-

Gjæret brød fylt med hvitløk og krydder. Allergener: (E,H,M)

15. HARIYALI NAN

kr. 65,-

Gjæret brød fylt med feta ost, koriander og løk. Allergener: (E,H,M)

16. PESHAWARI NAN

kr. 69,-

Gjæret brød fylt med kokos, rosiner og nøtter. Allergener: (E,H,M,C)

17. KEEMA NAN

kr. 69,-

Nan fylt med krydret lammekjøttdeig, løk og koriander. Allergener: (E,H,M)

21. SEEKH KEBAB

kr. 229,-

Lammekjøttdeig blandet med løk, sitronsaft, coriander og krydder. Allergener: (H,M,C)

22. CHICKEN TIKKA

kr. 245,-

Benfrie kyllingbiter marinert i yoghurt, sitronsaft og krydder. Allergener: (H,M,C)

23. GARLIC CHICKEN

kr. 255,-

Marinert benfri kylling i yoghurt, fersk ingefær, grønn chili, hvitløk og cashewnøtter. Allergener: (H,M,C)

24. FISH TIKKA

kr. 245,-

Fiskefilet marinert med løk, paprika, egg, tomat, sitron, urter og krydder. Allergener: (E,F,H,M,C)

25. TANDOORI JHINGA

kr. 249,-

Kongereker marinert i egg med krydder og urter. Allergener: (E,F,H,M,C)

26. SAFFRON LAMB TIKKA

kr. 275,-

Lam marinert i yoghurt med sitron, krydder, urter og saffron. Allergener: (H,M,C)

27. TANDOORI MILLA JULLA

kr. 295,-

Assortert utvalg av forskjellige tandoori biter. Allergener: (E,F,H,M,C)

28. ADRAKI CHAMP

kr. 299,-

Lammeribbe marinert i yogurt sitron kanel og grillet med krydder smak. Allergener: (H,M,C)

31. MURGH CHAKORI

kr. 235,-

Kylling stekt sammen med spinat, hvitløk og utsøkt krydder. Allergener: (H,M,C)

32. MURGH DHANIA

kr. 235,-

Kylling tilberedt i curry med fersk koriander og koriander frø. Allergener: (H,M,C)

33. MURGH KADHAI

kr. 239,-

Kylling tilberedt med løk, paprika, tomater, ingefær og krydder. Allergener: (H,M,C)

34. Mango Chicken

kr. 239,-

Kylling tilberedt i herlig mango curry saus og utsøkt krydder. Allergener: (H,M,C)

35. MURGH KORMA

kr. 245,-

Kylling kokt i nøttebasert fløtesaus med cashewnøtter. Allergener: (H,M,C)

36. MURGH MAKHANI

kr. 245,-

Kylling tilberedt i aromatis kremet tomat og smør saus. Allergener: (H,M,C)

37. PEPPER CHICKEN

kr. 245,-

Kyllingbiter tilberedt med pepper, løk, rødvin, kokos, mandler og krydder. Allergener: (H,M,C)

38. CHICKEN TIKKA MASALA

kr. 245,-

Grillede kyllingbiter kokt i herlig masalasaus med cashewnøtter og kokos. Allergener: (H,M,C)

41. LAMB KORMA

kr. 259,-

Lam kokt med krydder, urter og nøtter i en mild kremet saus. Allergener: (H,M,C)

42. LAMB PALAK

kr. 255,-

Lam kokt i spinat, ingefær, hvitløk, urter og krydder. Allergener: (H,M,C)

43. DARBARI LAMB

kr. 255,-

Lam marinert i sennepsfrø, sesam, sortpepper, og deretter tilberedt med løk, ingefær og chili. Allergener: (H,M,C,S)

44. LAMB KOLHAPURI

kr. 255,-

Lam tilberedt med stekt casewnøtter, i en herlig saus med kokosmelk. Allergener: (H,M,C)

45. LAMB TIKKA MASALA

kr. 258,-

Grillede lammebiter tilberedt med fyldig masalasaus med nøtter og krydder. Allergener: (H,M,C)

46. MASALA LAMB ”Chef’s Special”

kr. 268,-

Lam tilberedt med hvitløk, ingefær, kumin og garam masala. Typisk Nord-Indisk. Allergener: (H,M,C)

47. GOSHT SARABI

kr. 269,-

Lam kokt med lav varme i krydret fyldig saus tilsatt løk, tomater, grovmalt krydder, saffron og brennevin. Allergener: (H,M,C)

51. FISH MASALA

kr. 229,-

Fisk tilberedt i aromatisk masalasaus. Allergener: (E,F,H,M,C)

52. FISH TOMATO

kr. 229,-

Fiskefilet kokt med kummin, ingefær og dobbel lett stekt løk i Punjabi stil. Allergener: (E,F,H,M,C)

53. KING PRAWN PALAK

kr. 259,-

Kongereker tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder. Allergener: (E,F,H,M,C,SK)

54. GOAN FISH CURRY “Chef’s Special”

kr. 259,-

Fiskefilet kokt i fin fyldig saus tilsatt sitronsaft, frisk koriander, tomater og kokos. Allergener: (E,F,H,M,C)

55. KING PRAWN MASALA

kr. 259,-

Kongereker kokt i aromatisk masalasaus. Allergener: (E,F,H,M,C,SK)

56. MASALA LOBSTER

kr. 319,-

Hummer kokt i kremsaus med tomater, grønn pepper og løk. Allergener: (E,F,H,M,C,SK)

61. DAL TARKA FRY

kr. 205,-

Chana dal stekt med løk, tomater, kummin og fersk koriander. Allergener: (M)

62. NAVRATTAN KORMA

kr. 225,-

Sesongens grønnsaker kokt i fløtesaus med ni forskjellige ingredienser. Allergener: (H,M,C)

63. CHANA MASALA

kr. 215,-

Kikerter stekt i pannen med løk, tomater, ingefær, hvitløk, koriander og krydder. Allergener: (H,M,C)

64. PANEER MUSHROOM

kr. 225,-

Stekt hjemmelaget ost tilsatt løk, tomater, sjampignong i masalasaus. Allergener: (H,M,C)

65. MALAI KOFTA

kr. 225,-

Friterte hjemmelagede osteboller fyllt med cashewnøtter og kokt i spesiell smørsaus og fløte. Allergener: (H,M,C)

66. PALAK KOFTA

kr. 229,-

Spinatboller fylt med ost og krydder, kokt i en fyldig saus med løk og tomater.

67. DAL MAKHANI

kr. 220,-

Linser kokt i aromatisk fløtesaus med hvitløk og ingefær.

68. PALAK PANEER

kr. 229,-

Indisk ost tilberedt med spinat hvitløk urter og krydder. Allergener: (H,M,C)

69. “CHEFS SPECIAL MIX VEGETABLES“

kr. 235,-

Alle krydderet rett fra maharashtra med assorterte grønnsaker i delikat kremet saus. Allergener: (H,M,C)

70. PANEER KADHAI

kr. 239,-

Hjemmelaget ost tilberedt med løk, paprika, tomater, ingefær og krydder. Allergener: (H,M,C)

71. PANEER MAKHANI

kr. 239,-

Hjemmelaget ost i en spesialkremet saus med tomater urter og krydder. Allergener: (H,M,C)

81. MURGH TIKKA BIRYANI

kr. 255,-

Kylling og ris stekt med løk, paprika,tomat, nøtter og krydder. Allergener: (H,M,C)

82. GOSHT BIRYANI

kr. 269,-

Lam og ris stekt med løk, paprika,tomat, nøtter og krydder. Allergener: (H,M,C)

83. JHINGA BIRYANI

kr. 259,-

Kongereker og ris stekt med løk,paprika, tomat, nøtter og krydder. Allergener: (H,M,C)

84. RAITA MIX

kr. 49,-

Yoghurt tilsatt gulrot, agurk, løk og krydder. Allergener: (M)

85. RAITA MINT

kr. 49,-

Yoghurt tilsatt peppermynt og krydder. Allergener: (M)

86. PANEER MAKHAHI BARNEMENY

kr. 155,-

Hjemmelaget ost i en spesial-kremet saus med tomater, urter og krydder. Severes med ris. Is som dessert. Allergener: (H,M,C)

87. CHICKEN TIKKA BARNEMENY

kr. 169,-

Mild krydret kylling. Serveres med ris eller pommes frites. Is som dessert. Allergener: (H,M,C)

88. CHICKEN TIKKA MASALA BARNEMENY

kr. 169,-

Grillede kyllingbiter kokt i herlig masalasaus med cashewnøtter og kokos. Serveres med ris. Is som dessert. Allergener: (H,M,C)

91. MANGO LASSI

kr. 69,-

Kald yoghurt drikke laget av mango. Allergener: (M)

92. SWEET DREAMS

kr. 89,-

Iskuler med ferske frukter, krem og nøtter. Allergener: (M,C)

93. VARM EPLEKAKE

kr. 69,-

Varm eplekake med vanilje is. Allergener: (M,H)

94. MANGO DELIGHT

kr. 95,-

Hjemmelaget mango is med kardemomme. Allergener: (M)

95. GAJAR HALWA

kr. 95,-

Gulrotkake laget på indiskvis, servert med vaniljeis og ferske frukter. Allergener: (M)

96. Gulab Jamun

kr. 99,-

Melkeboller med fersk revet pistasjnøtter og kokos, servert med vaniljeis Allergener: (M,C)

GÅ TIL TOP

Åpningstider

Vi holder oss stengt fra 4 Juli - 24 Juli.

Ønsker alle sammen en riktig god sommer.



Copyright 2016 Diamond Indian Cuisine. Designed by Wiise.no