Diamond Indian Cuisine
  • Meny
    • RESTAURANT MENY
    • LUNSJ RETTER
    • TAKE AWAY
  • Bordreservasjon
  • Bestilling
  • Kontakt
  • Foodora
  • Anmedelser

ALLE RETTERAlle slags sauser inneholder nøtter, løk, hvitløk og melkeprodukter.Rettene kan serveres laktosefri ved forespørsel.

AllBarnemenyBiryaniDessertForretterHovedretterRaitaVegetarretter

01. MIX SABZI PAKORA

kr. 79,-

Fersk grønnsaker innbakt i linsemel.

02. COCKTAIL SAMOSA

kr. 79,-

Deilig med sprø butterdeig fyllt med poteter, erter, koriander og krydder. Allergener: (H)

03. MUSHROOM PAKORA

kr. 79,-

Innbakt sopp med cottage cheese, rødløk, koriander og indiske krydder. Allergener: (M)

04. CHICKEN HARYALI KEBAB

kr. 85,-

Grillet kylling marinert med koriander og . Allergener: (M,C)

05. FISH AJWAINI TIKKA

kr. 85,-

Grillet steinbit marinert med sitron, egg, ingefær, hvitløk og karomfrø. Allergener: (E,F)

06. JHINGA LAZIZ

kr. 89,-

Kongereker marinert i egg, salt, hvitløk og krydder. Allergener: (E,F)

07. PANEER SPRING ROLLS

kr. 89,-

Indias svar på vårrull , tilsatt cottage cheese , krydder og urter . Allergener: (M)

08. ADRAKI CHAMP

kr. 109,-

Lammeribbe marinert i yogurt sitron kanel og grillet med krydder smak. Allergener: (H,M,C)

11. DAL SHORBA

kr. 69,-

Toor dahl linsesuppe med koriander, kumin og løk. Allergener: (M)

12. CHICKENCOCONUT SOUP

kr. 79,-

Kyllingsuppe tilberedt med kokosmelk og indiske krydder. Allergener: (M,C)

13. NAN

kr. 35,-

Gjæret brød. Allergener: (E,H,M)

14. GARLIC NAN

kr. 49,-

Gjæret brød fylt med hvitløk og krydder. Allergener: (E,H,M)

15. HARIYALI NAN

kr. 55,-

Gjæret brød fylt med feta ost, koriander og løk. Allergener: (E,H,M)

16. PESHAWARI NAN

kr. 59,-

Gjæret brød fylt med kokos, rosiner og nøtter. Allergener: (E,H,M,C)

17. KEEMA NAN

kr. 65,-

Nan fylt med krydret lammekjøttdeig, løk og koriander. Allergener: (E,H,M)

21. SEEKH KEBAB

kr. 205,-

Lammekjøttdeig blandet med løk, sitronsaft, coriander og krydder. Allergener: (H,M,C)

22. CHICKEN TIKKA

kr. 205,-

Benfrie kyllingbiter marinert i yoghurt, sitronsaft og krydder. Allergener: (H,M,C)

23. GARLIC CHICKEN

kr. 219,-

Marinert benfri kylling i yoghurt, fersk ingefær, grønn chili, hvitløk og cashewnøtter. Allergener: (H,M,C)

24. FISH TIKKA

kr. 219,-

Fiskefilet marinert med løk, paprika, egg, tomat, sitron, urter og krydder. Allergener: (E,F,H,M,C)

25. TANDOORI JHINGA

kr. 229,-

Kongereker marinert i egg med krydder og urter. Allergener: (E,F,H,M,C)

26. SAFFRON LAMB TIKKA

kr. 249,-

Lam marinert i yoghurt med sitron, krydder, urter og saffron. Allergener: (H,M,C)

27. TANDOORI MILLA JULLA

kr. 265,-

Assortert utvalg av forskjellige tandoori biter. Allergener: (E,F,H,M,C)

28. ADRAKI CHAMP

kr. 265,-

Lammeribbe marinert i yogurt sitron kanel og grillet med krydder smak. Allergener: (H,M,C)

31. MURGH CHAKORI

kr. 205,-

Kylling stekt sammen med spinat, hvitløk og utsøkt krydder. Allergener: (H,M,C)

32. MURGH DHANIA

kr. 205,-

Kylling tilberedt i curry med fersk koriander og koriander frø. Allergener: (H,M,C)

33. MURGH KADHAI

kr. 215,-

Kylling tilberedt med løk, paprika, tomater, ingefær og krydder. Allergener: (H,M,C)

34. Mango Chicken

kr. 215,-

Kylling tilberedt i herlig mango curry saus og utsøkt krydder. Allergener: (H,M,C)

35. MURGH KORMA

kr. 219,-

Kylling kokt i nøttebasert fløtesaus med cashewnøtter. Allergener: (H,M,C)

36. MURGH MAKHANI

kr. 225,-

Kylling tilberedt i aromatis kremet tomat og smør saus. Allergener: (H,M,C)

37. PEPPER CHICKEN

kr. 225,-

Kyllingbiter tilberedt med pepper, løk, rødvin, kokos, mandler og krydder. Allergener: (H,M,C)

38. CHICKEN TIKKA MASALA

kr. 225,-

Grillede kyllingbiter kokt i herlig masalasaus med cashewnøtter og kokos. Allergener: (H,M,C)

41. LAMB KORMA

kr. 229,-

Lam kokt med krydder, urter og nøtter i en mild kremet saus. Allergener: (H,M,C)

42. LAMB PALAK

kr. 225,-

Lam kokt i spinat, ingefær, hvitløk, urter og krydder. Allergener: (H,M,C)

43. DARBARI LAMB

kr. 228,-

Lam marinert i sennepsfrø, sesam, sortpepper, og deretter tilberedt med løk, ingefær og chili. Allergener: (H,M,C,S)

44. LAMB KOLHAPURI

kr. 235,-

Lam tilberedt med stekt casewnøtter, i en herlig saus med kokosmelk. Allergener: (H,M,C)

45. LAMB TIKKA MASALA

kr. 235,-

Grillede lammebiter tilberedt med fyldig masalasaus med nøtter og krydder. Allergener: (H,M,C)

46. MASALA LAMB ”Chef’s Special”

kr. 249,-

Lam tilberedt med hvitløk, ingefær, kumin og garam masala. Typisk Nord-Indisk. Allergener: (H,M,C)

47. GOSHT SARABI

kr. 249,-

Lam kokt med lav varme i krydret fyldig saus tilsatt løk, tomater, grovmalt krydder, saffron og brennevin. Allergener: (H,M,C)

51. FISH MASALA

kr. 219,-

Fisk tilberedt i aromatisk masalasaus. Allergener: (E,F,H,M,C)

52. FISH TOMATO

kr. 219,-

Fiskefilet kokt med kummin, ingefær og dobbel lett stekt løk i Punjabi stil. Allergener: (E,F,H,M,C)

53. KING PRAWN PALAK

kr. 228,-

Kongereker tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder. Allergener: (E,F,H,M,C,SK)

54. GOAN FISH CURRY “Chef’s Special”

kr. 239,-

Fiskefilet kokt i fin fyldig saus tilsatt sitronsaft, frisk koriander, tomater og kokos. Allergener: (E,F,H,M,C)

55. KING PRAWN MASALA

kr. 239,-

Kongereker kokt i aromatisk masalasaus. Allergener: (E,F,H,M,C,SK)

56. MASALA LOBSTER

kr. 315,-

Hummer kokt i kremsaus med tomater, grønn pepper og løk. Allergener: (E,F,H,M,C,SK)

61. DAL TARKA FRY

kr. 175,-

Chana dal stekt med løk, tomater, kummin og fersk koriander. Allergener: (M)

62. NAVRATTAN KORMA

kr. 189,-

Sesongens grønnsaker kokt i fløtesaus med ni forskjellige ingredienser. Allergener: (H,M,C)

63. CHANA MASALA

kr. 189,-

Kikerter stekt i pannen med løk, tomater, ingefær, hvitløk, koriander og krydder. Allergener: (H,M,C)

64. PANEER MUSHROOM

kr. 195,-

Stekt hjemmelaget ost tilsatt løk, tomater, sjampignong i masalasaus. Allergener: (H,M,C)

65. MALAI KOFTA

kr. 195,-

Friterte hjemmelagede osteboller fyllt med cashewnøtter og kokt i spesiell smørsaus og fløte. Allergener: (H,M,C)

66. PALAK KOFTA

kr. 195,-

Spinatboller fylt med ost og krydder, kokt i en fyldig saus med løk og tomater.

67. DAL MAKHANI

kr. 185,-

Linser kokt i aromatisk fløtesaus med hvitløk og ingefær.

68. PALAK PANEER

kr. 185,-

Indisk ost tilberedt med spinat hvitløk urter og krydder. Allergener: (H,M,C)

69. “CHEFS SPECIAL MIX VEGETABLES“

kr. 199,-

Alle krydderet rett fra maharashtra med assorterte grønnsaker i delikat kremet saus. Allergener: (H,M,C)

70. PANEER KADHAI

kr. 205,-

Hjemmelaget ost tilberedt med løk, paprika, tomater, ingefær og krydder. Allergener: (H,M,C)

71. PANEER MAKHANI

kr. 205,-

Hjemmelaget ost i en spesialkremet saus med tomater urter og krydder. Allergener: (H,M,C)

81. MURGH TIKKA BIRYANI

kr. 205,-

Kylling og ris stekt med løk, paprika,tomat, nøtter og krydder. Allergener: (H,M,C)

82. GOSHT BIRYANI

kr. 215,-

Lam og ris stekt med løk, paprika,tomat, nøtter og krydder. Allergener: (H,M,C)

83. JHINGA BIRYANI

kr. 215,-

Kongereker og ris stekt med løk,paprika, tomat, nøtter og krydder. Allergener: (H,M,C)

84. RAITA MIX

kr. 40,-

Yoghurt tilsatt gulrot, agurk, løk og krydder. Allergener: (M)

85. RAITA MINT

kr. 40,-

Yoghurt tilsatt peppermynt og krydder. Allergener: (M)

86. PANEER MAKHAHI BARNEMENY

kr. 135,-

Hjemmelaget ost i en spesial-kremet saus med tomater, urter og krydder. Severes med ris. Is som dessert. Allergener: (H,M,C)

87. CHICKEN TIKKA BARNEMENY

kr. 148,-

Mild krydret kylling. Serveres med ris eller pommes frites. Is som dessert. Allergener: (H,M,C)

88. CHICKEN TIKKA MASALA BARNEMENY

kr. 148,-

Grillede kyllingbiter kokt i herlig masalasaus med cashewnøtter og kokos. Serveres med ris. Is som dessert. Allergener: (H,M,C)

91. MANGO LASSI

kr. 55,-

Kald yoghurt drikke laget av mango. Allergener: (M)

92. SWEET DREAMS

kr. 69,-

Iskuler med ferske frukter, krem og nøtter. Allergener: (M,C)

93. VARM EPLEKAKE

kr. 69,-

Varm eplekake med vanilje is. Allergener: (M,H)

94. MANGO DELIGHT

kr. 79,-

Hjemmelaget mango is med kardemomme. Allergener: (M)

95. GAJAR HALWA

kr. 79,-

Gulrotkake laget på indiskvis, servert med vaniljeis og ferske frukter. Allergener: (M)

96. Gulab Jamun

kr. 79,-

Melkeboller med fersk revet pistasjnøtter og kokos, servert med vaniljeis Allergener: (M,C)

GÅ TIL TOP

OM VÅR MAT

Med mange års erfaring innom indisk matkultur og matlagging får du indisk mat på originale oppskrifter og ferske råvarer hos oss.
Vi garanterer deg for en opplevelse du ikke vil glemme!

Les mer →

Åpningstider

Mandag : Stengt.

Tirsdag til Torsdag : 15:30 til 22:00

Fredag & lørdag : 15:00 til 22:30

Søndag & helligdager : 15:00 til 22:00


Kjøkken stenger 30 min før lukketid

Finn oss her →

Kontakt oss

Sørkedalsveien 5A, 2 etasje, 0369 Oslo

Phone: (+47) 21 38 60 80

post@diamondcuisine.no

Følg oss på

Copyright 2016 Diamond Indian Cuisine. Designed by Wiise.no